dijous, 13 de desembre del 2012

3 campanyes de recollida de #joguines

Imatge d ela campanya de recollida de joguines de la Fedaia

A Catalunya hi ha pobresa; ho diuen les dades, també la nostra pròpìa percepció. I d'entre les diferents cares que té avui la pobresa a Catalunya, hi ha la pobresa infantil o, per a ser més precisos, els efectes que la pobresa genera en els infants.

I si dies enrere vam mostrar-nos solidaris amb els qui més pateixen per tenir regularment un plat a taula, amb el Gran Recapte, aquests dies podem donar-los un cop de mà perquè cap infant, tampoc els de les famílies que pateixen d'una manera més severa la pobresa, , es quedi sense joguina per Nadal.

Les campanyes de recollida de joguines tenen una llarga tradició a casa nostra, però és cert que aquests darrers anys, amb l'augment de la pobresa a casa nostra, s'han fet també més necessàries. Avui us en mostro tres:

Fedaia: Que els infants no paguin la crisi. Aquest Nadal aporta'ns la teva màgia.

El Nadal és una època especialment solidaria, i les nostres entitats i les famílies i nens que atenen, es veuen amb grans dificultats per aconseguir que tots els nens puguin gaudir de joguines i regals, així que us animem a que participeu a la nostra campanya de Nadal, recaptant joguines noves que farem arribar als nens de les entitats de la nostra Federació. Parlem de nens des de els 0 anys a adolescents i joves fins a 18 anys! Col·labora amb la Fedaia!
Podeu portar les joguines a la nostra oficina (C/Caballero, 79, 1r.B) fins el dia 17 de desembre. Per qualsevol dubte o aclariment podeu trucar al 93 335 98 91 o escriure un mail a secretaria@fedaia.org

Creu Roja Joventut: Apropa'ns ala il·lusió



Escola Súnion. Com partir el pastís?


Com partir el pastís? from RG Studio on Vimeo.

Aquestes tres campanyes de recollida de joguines, entre moltes altres, ben segur dibuixaran un somriure a molts infants aquest proper Nadal!

I recorda, si dónes joguines, en aquesta o altres campanyes de recollida, que siguin noves!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada