divendres, 10 de febrer del 2012

#Capitalisme, un itinerari crític


Trailer Miren, Itinerari crític. from marc planas on Vimeo.

"Tan de bo aviat tinguem notícies, bones notícies del documental sencer!" 
Així s'acabava un breu apunt que a finals del mes d'abril de l'any passat vaig publicar al bloc

Doncs el documental, "Capitalisme, un itinerari crític", realitzat per Pere Cortada i els germans Marc Planas i Pau Planas, no només és una realitat, sinó que s'estrenarà i presentarà el proper dijous 16 de febrer de 2012 a 2/4 de 8 al Centre Cultural La Mercè de Girona.

El documental “Capitalisme, un itinerari crític” està basat en una sèrie d’entrevistes a l’economista Miren Etxezarreta.

Tal i com expliquen els propis autors al web del documental "La Miren és una pensionista de setanta quatre anys poc convencional. Des del tardofranquisme ha estat implicada en diferents lluites i moviments socials, i fa anys que recorre platons de televisió discutint amb els gurus del neoliberalisme. Els seus amplis coneixements econòmics (és Catedràtica d’Economia Aplicada a la UAB) fan de la seva veu un testimoni incòmode per les actuals polítiques econòmiques. A través d’ella, aquest documental proposa una lectura crítica del sistema econòmic vigent".

Sense cap mena de dubte el documental ens oferirà no només una visió diferent, sinó completament necessària de la situació econòmica global actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada