dilluns, 13 de febrer del 2012

Parlem de #SarriadeTer a @LaVanguardia

Captura de pantalla del suplement de les comarques gironines de La Vanguardia amb la fotografia del consell de redacció de la revista Parlem de Sarrià de Ter al bell mig.
Divendres passat, dia 10 de febrer de 2012, el suplement de les comarques de Girona de La Vanguradia publicava un reportatge sobre publicacions, revistes, locals de les nostres comarques. Una de les que s'esmentava, amb fotografia inclosa (i no precisament discreta!), era la revista Parlem de Sarrià, editada per GERDS de Ter.

La satisfacció per ser esmentats en aquest fantàstic reportatge, que posa en valor el caràcter "cronista" d'actualitat i història que tenen les revistes locals, és molt gran, no només pel reconeixement que suposa, també perquè és símptoma que la tasca que fem els qui d'alguna manera formem part d'aquestes publicacions locals no passa desapercebuda més enllà dels nostres pobles, viles i ciutats.

La fotografia del consell de redacció de la revista Parlem de Sarrià que finalment es va publicar és molt divertida; suposo que per aquest motiu es va escollir aquesta entre les moltes que ens van fer! I malgrat a la fotografia no hi ha el consell de redacció al complet, sí que n'hi ha una bona part: l'Eva Martínez, la Isabel Vidal, en Josep Brugada, l'Àngel Garcia, un servidor, en Quim Llunell, en Josep Maria Sansalvador, en Joquim Carreras i l'Assumpció Vila. No surten a la fotografia l'Ivan Bustamante, en Daniel Canyigueral i en Josep Rodeja, també del consell de redacció de la revista.

Però aquesta no va ser la fotografia que inicialment havia de sortir al reportatge, n'hi havia una altra que, a partir d'aquesta història explicada per qui la va fer, en Josep Maria Sansalvador, sense cap mena de dubte ha guanyat valor: és la fotografia que no va ser i ha esdevingut, per descartada i encara inèdita (no publicada), en una mena de "raresa"... Qui sap, potser algun dia es publica...

La presència de la revista a La Vanguardia no ha passat desapercebuda per les companyes i companys del consell de redacció i col·laboradors de la revista, com en Josep Ma Sansalvador i en Sam Enfot, el director del "The Sarrià News" del Parlem de Sarrià. I és que potser en Sam té l'opinió més des·qualificada en el bloc més im·prescinbible, però no es pot negar que és un home ben informat!

Però no tot són bones notícies per a la revista Parlem de Sarrià, i ja fa dies que tinc ganes de parlar-ne, però no avui... avui, aquests dies, gaudim d'aquesta satisfacció, d'aquest reconeixement!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada