dijous, 23 de febrer del 2012

I demà, 2n #TicketDay de #Girona

Eduard Batlle, l'ànima del Ticket Day, en la sessió inaugural de Girona. Foto: Serveis Web

A vegades, quan tries una cosa, en descartes, com a mínim, una altra. Això és el què em passarà justament demà: a l'agenda hi tinc dos events: la segona jornada del 2n Congrés de RRHH i el 2n Ticket Day de Girona. Voldria ser en ambdós llocs alhora, voldria no perdre'm ni una cosa ni l'altra, però el do de la ubiqüitat no forma part de les meves virtuts, si és que mai n'he tingut alguna...

Demà divendres no podré assistir al 2n Ticket Day de Girona, a nivell professional, des del programa Incorpora, que coordino a comarques de Girona, hem col·laborat en el 2n Congrés de RRHH i demà, com faré també avui, he de ser-hi present, també aprenent!

Però potser vosaltres, alguns de vosaltres, sí que podeu assistir, demà divendres 24 de febrer de 2012 a partir de les 9:00 h, al 2n Ticket Day de Girona que organitza l'empresa Serveis Web. I el menú previst per demà al Ticket Day realment val la pena!

  • Jordi Plana, creador d'Spenta
  • Alba Roig, directora de l'agència LewisPR a Barcelona
  • David Martín, CEO de Tradeinn.
  • Tast de la jornada a càrrec de Iolanda Bustos, xef de La Calèndula.

I recordeu, tan si assistiu com si no al Ticket Day, que també podeu participar al concurs de fotografia "Què t'inspira?"

Demà no podré anar al 2n Ticket Day de Girona, però no perdré el fil del què hi passi i s'hi parli!

Un servidor, escoltant atentament, al Ticket Day inaugural. Foto: Serveis Web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada