dimarts, 21 de febrer del 2012

Concurs de #fotografia via #Facebook de La @Fageda per celebrar els 30 anys!

Imatge: La Fageda
Aquest any 2012 la cooperativa La Fageda celebra els 30 anys i per fer-ho aquest inici d'any ha organitzat, a través de la seva pàgina de Facebook, un concurs de fotografia.

Pot participar-hi tothom, tot i que cal fer-se, primer, fan de la seva pàgina a Facebook i, a través de l'aplicació del concurs, enviar una fotografia o il·lustració relacionada amb la marca "La Fageda". D'entre les imatges participants se'n seleccionaran 10 per a una exposició a les instal·lacions de La Fageda, 10 imatges que també tindran premi:


  • 1r Premi: àpat al restaurant Hostal dels Ossos (Olot- Santa Pau), visita a La Fageda (grup reduït), 1 lot de productes (valorat en 15 euros) i 1 llibre "La Fageda. Història d'una bogeria".
  • 9 Premis: Visita a La Fageda (grup reduït), 1 lot de productes (valorat en 15 euros) i 1 llibre "La Fageda. Història d'una bogeria".

La promoció és vàlida fins el proper 24 de febrer, pel què, si voleu participar-hi, us heu d'afanyar! Jo ja ho he fet, amb aquesta fotografia...

La Fageda va celebrar els 25 anys publicant la seva història, la "Història d'una bojeria". I la "bojeria" sembla que continua, ja no només amb iogurts i els gelats, sinó que aquesta primavera també amb les melmelades!


Per molts anys, i que per molts anys en puguem gaudir: de iogurts, lactis, gelats, melmelades i, sobretot, de la vostra entranyable bojeria!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada