dijous, 2 de febrer del 2012

Comunicat post-ple del @pscsarriadeter sobre el #pressupost 2012 de #SarriadeTer




Casero es mostra satisfet per la reforma del camp de futbol i sorprès per la previsió d'ingressos per multes, de 150.000 €

Roger Casero, regidor del PSC a l'Ajuntament de Sarrià de Ter, es va abstenir en la proposta inicial del pressupost 2012 aprovada ahir dimarts, 31 de gener, al Ple municipal.

Casero va destacar positivament que el pressupost d'enguany contempli la inversió per la reforma del camp de futbol de La Rasa, "una reforma que era, és i serà, fins que no es faci, del tot necessària i prioritària", va dir Casero.

Alhora el regidor socialista va lamentar que el cost de la inversió s'hagi més que doblat des que l'anterior govern va començar a pressupostar la reforma del camp de futbol. Roger Casero va lamentar que fa dos anys el govern estimés que la inversió necessària era de 300.000 € i que ara el pressupost s'hagi incrementat fins a 664.000 €.

Per Roger Casero amb una major contenció i control de la despesa de la reforma del camp de futbol també s'hagués pogut afrontar, aquest 2012 i amb la subvenció del PUOSC, la construcció de l'Auditori de Sarrià de Ter.

Finalment Casero es va mostrar molt sorpès per la previsió d'ingressos per pagaments de multes, que ha passat d'una previsió de 15.000 € l'any 2011 a uns previsió de 150.000 € per al 2012, multiplicant per 3 els ingressos obtinguts aquest darrer any, que han estat de 55.604,38 €.

Per Roger Casero "aquest és augment molt agosarat i amb aquesta previsió es corre el risc que els veïns i veines de Sarrià de Ter puguin pensar hi ha un excessiu afany de recaptació".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada