divendres, 20 de maig del 2011

Assumpció Loli Joan Gemma Laura Nuri Dani Eugeni Quim Montse Iolanda Sònia Ángel Pere Emili Raimonda Josep #SarriadeTer

L'Assumpció, la Loli, en Joan, la Gemma, la Laura, la Nuri, en Dani, l'Eugeni, en Quim, la Montse, la Iolanda, la Sònia, l'Ángel, en Pere, l'Emili, la Raimonda i en Josep són les 9 dones i els 8 homes que m'acompanyen a la candidatura.

No surten als cartells, però són tan o més importants que el cap de llista...  
Us els presento:


Assumpció Vila Simon

Nascuda a Sarrià de Ter el 14 de juliol de 1957. Viu al carrer Major.

És llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció d’Empreses per ESADE. Treballa com a directora financera a l’empresa L.C. Paper.

És membre del consell de redacció i coordinadora de la revista Parlem de Sarrià des de 1996. Fou membre de l’extingida comissió organitzadora de la Fira del Paper de les nou primeres edicions.

Regidora d’Informació i Comunicació, Participació Ciutadana, Promoció Econòmica, Indústria i Comerç i Cultura en el mandat de 2003 a 2007. Regidora a l’oposició del 2007 al 2011.

Vicepresidenta de la comissió executiva de Pimec i membre de la Comissió de Cultura Empresarial i Formació de la Cambra de Comerç de Girona.



Loli Fernández Herrera

Nascuda a Granada el 21 de juny de 1968 viu a Sarrià de Ter des de 1972 . Té dos fills. Viu al Pla de l’Horta.

És administrativa de la Generalitat al Servei d’Ocupació de
Catalunya (SOC). Membre del comitè intercentres de Catalunya del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de 2001 al 2003. Presidenta comitè d’empresa del
Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de 2001 al 2003. Delegada de prevenció de riscos laborals de 2001 al 2003. Membre de la comissió de formació del Departament de Treball i indústria de la Generalitat de 2001 al 2005. Membre de la junta de personal del SOC des de 2003. Representant de la FSAP a la Secretaria de la Dona de CCOO des del 2007.

Fundadora i presidenta de l’ AMPA de l’ EBM Confetti de Sarrià de Ter de 2001 al 2003. Membre del Consell Escolar de l’ EBM Confetti de 2001 al 2003. Presidenta de l’ AMPA del CEIP Montserrat des de 2003. Membre del Consell Escolar del
CEIP Montserrat. Membre del CEM de Sarrià de Ter. Membre de la Comissió de la Dona de Sarrià de Ter.

Regidora a l’oposició del 2007 al 2011


Joan Quesada Sánchez

Nascut a Girona el 4 de juny de 1967. Casat, té dos fills. Viu a Sarrià de Ter des de l’any 1998.

És cap de vendes de l’empresa de premsa escrita, Hermes Comunicacions, SA.

Va formar part dels Xics de Sarrià de Dalt. Esportista, ha estat secretari del FC. Sarrià. És membre de l’organització de les 24 Hores Futbol Pista Sarrià. Membre fundador de l’Associació de Veïns de Sarrià de Baix. Membre de la junta dels Wolves de Sarrià de Ter.



Gemma Simón Millán

Nascuda a Sarrià de Ter el 19 de juliol de 1976. Té dos fills. Ha viscut a La Rasa 26 anys i actualment viu al Pla de l’Horta.

Diplomada en infermeria per La UAB i carrera de Grau de
la mateixa especialitat per La UdG. Té un Màster de Promoció de la Salut, a més d’un postgrau de Laboratori Clínic i un postgrau d’Atenció Primària. Ha estat voluntària Del Casal de la Creu Roja de 1989 a 1995. Ha treballat d’infermera en diferents institucions vinculades a la gent gran i a l’Atenció Primària. Actualment treballa com a infermera al laboratori clínic de l’Hospital universitari Dr. Josep Trueta.

És membre de la junta de l’AAVV Del Pla de l’Horta i de la junta de l'AMPA de l'escola bressol municipal Confetti.



Laura Jiménez Martínez

Nascuda a Sarrià de Ter el 17 de juny de 1978. Ha viscut a La Rasa i actualment viu al Pla dels Vinyers.

És Diplomada en Ciències Empresarials i Llicenciada en Econòmiques per la Universitat de Girona. Treballa com a gestora d’empreses en una entitat bancària.

És sòcia fundadora i col·laboradora del Club Bàsquet Sarrià.



Nuri Barea Hernando

Nascuda a Sarrià de Ter, el 29 de gener de 1975. Té tres fills. Ha viscut fins als 24 anys a La Rasa, i actualment viu al Pla dels Vinyers.

Ha realitzat els estudis a nivell de BUP i COU. Treballa com a tècnica en manipulació i confecció de productes per la protecció solar.

Sòcia fundadora i col·laboradora del Club de Bàsquet Sarrià de Ter, tant com a entrenadora de l’escola de bàsquet, com a jugadora del sènior femení. Col·laboradora de la comissió de festes de l’Ampa del CEIP Montserrat.



Daniel Cañigueral Viñals

Nascut a Sarrià de Ter el 19 de gener de 1964. Té tres filles. Viu al Pla de l’Horta.

Diplomat en Ciències de l’Educació a Girona, músic de la Girona Banda Band, treballa com a professor de primària al Col·legi Montessori-Palau.

Ha estat jugador d’handbol del primer equip de la U.E.S. i col·laborador en activitats parroquials, de lleure i culturals del poble. Ha estat regidor de l’Ajuntament de Sarrià de Ter de 1987 a 1995. Ha estat soci i president dels Amics dels Gegants és actualment dinamitzador del grup de grallers dels Gegants. És membre del consell de redacció de la revista Parlem de Sarrià de la qual n’ha estat president i secretari. Soci fundador del Club Bàsquet Sarrià.



Eugeni Resplandis Segovia

Nascut a Sarrià de Ter el 20 de novembre de 1964. Té dues filles. Viu a la plaça Migjorn.

És encarregat d’una empresa de manipulats del paper de Sarrià de Ter.

Esportista, expert en BTT, ha estat jugador d’handbol. Ha estat membre de la junta de l’AMPA del CEIP Montserrat i del Consell Escolar. Soci fundador i exvicepresident del Club Ciclista Sant Gregori també és soci fundador i ha estat president del Club Bàsquet Sarrià i membre de la comissió de la Fira del Paper



Joaquim Rodríguez Vidal

Nascut a Sarrià de Ter el 5 de setembre de 1956. Té dos fills.

Mestre, llicenciat en ciències de l'educació, professors de Geografia i història a l'IES la Bisbal.

Ha estat jugador d'handbol del primer equip de la UE Sarrià i col·laborador d'activitats esportives i culturals del poble. Va exercir de mestre a l'escola Montserrat de Sarrià de Ter i ha estat director de l'escola de l'Estartit durant més de vint anys. Conseller i president del Consell Municipal de Sarrià de Ter de 1979-83. Delegat d'esports de la Generalitat de Catalunya a Girona l'any 2006. Coordinador del Pla català d'esport a l'escola a l'IES la Bsbal i responsable d'esports de la Federació de Girona del PSC.



Montserrat Pradas Pellicer

Nascuda a Girona el 30 de juny de 1966. Té una filla. Viu a Sarrià de Ter des del 2007, quan va tornar-hi després d’uns anys de viure a Girona.

És diplomada en Educació Social per la Universitat de Girona i actualment treballa com a administrativa a l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat.

Ha col·laborat en la revista de la Germandat de Donants de Sang de Girona i en el butlletí de la Cooperativa de Consumidors de Productes Ecològics “El Rebost”.



Iolanda Jiménez Martínez

Nascuda a Sarrià de Ter el 5 d’agost de 1975. Viu al Pla dels Vinyers.

És enginyera superior en informàtica. Treballa com a cap de projectes informàtics en una empresa del sector financer i com a professora associada al Departament d’Informàtica i Matemàtica Aplicada de la UdG.

Coordinadora esportiva de la secció de bàsquet del F.C.Sarrià del 1999 al 2004. Sòcia fundadora i vice-presidenta del Club Bàsquet Sarrià.

Regidora de Medi Ambient i Noves Tecnologies a l’Ajuntament de Sarrià de Ter des de 2005 a 2007 i regidora a l'oposició de 2007 a 2011.



Sònia Corral Medialdea

Nascuda a Girona el 31 de desembre de 1977. Viu a Sarrià de Ter des de l'any 2003, tot i que va mantenir vincles amb el poble des de ben petita.

És Diplomada en Ciències Empresarials i Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Girona. Treballa com a gestora de clients en una entitat bancària.



Angel Mesas Mesas

Nascut a Camprodon el 4 de febrer de 1962. Té un fill. Viu a Sarrià de Ter des de 1971.

És perit mercantil i treballa d’administratiu en una empresa del sector d’alimentació.

Ha estat jugador d’handbol de la UES, secretari del F. C. Sarrià, secretari l’ AMPA i gestor del menjador del CEIP Montserrat. Forma part del comitè organitzador de les 24 hores Futbol Pista Sarrià.

Va ser regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Esport i Lleure a l’Ajuntament de Sarrià de Ter del 2003 al 2007.



Pere Coll Tayeda

Nascut a Vilademuls el 29 de Maig de 1936. Té tres fills i 1 néta. Va venir a viure a Sarrià de Ter l’any 1967. Viu al carrer Major.

Encarregat de secció a la fàbrica Torraspapel, ara jubilat.

Col·laborador de la Comissió de Festes i del Patronat de Pares de Família. Actualment és president de l’Esplai de Sarrià de Ter.



Emili Pérez Llamas

Nascut a Santa Cruz de Tenerife, el 4 de novembre de 1977. Viu a Girona des de 1981 i a Sarrià de Ter des de 1998.

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la U.N.E.D. Treballa d'auxiliar de farmàcia a Girona.

Ha militat a les Joventuts Socialistes. Dedicat també a les arts plàstiques ha exposat en diverses sales, entre elles al Centre Cívic la Cooperativa de Sarrià de Ter. Participa activament en associacions i entitats culturals. Ha estat col·laborador de la revista Parlem de Sarrià



Raimonda Coll Bonet

Nascuda a Medinyà el 4 de juliol de 1950, viu a Sarrià de Ter des del 1964. Jubilada, té una filla i una neta. Viu al carrer Major.

Ha compaginat la vida laboral com Administrativa de l’Ajuntament de Sarrià de Ter (1972-83) i de l’Ajuntament de Girona (1983-2005), amb l’estudi i la docència. Fou secretària del Consell Municipal de Sarrià de Ter del 1979 al 1983.

Llicenciada en Filosofia i Lletres, especialitzada en Història de l’Art per la UAB, Màster en estudis Euro-àrabs per la Universitat de Girona, ha realitzat estudis de doctorat, de francès, de llengua àrab i d’egiptologia.

Fou responsable de les sales d’exposicions municipals Carrilet i Patronat fins el 1983. Ha col·laborat amb la revista Parlem de Sarrià i en el llibre “Sarrià, el paper de la Història”.




Josep Turbau Serrat

Nascut a Aiguaviva, el 14 d'agost de 1956. Té dues filles i una neta i dos nets. Viu a Sarrià de Ter des de 1971.

És graduat social, diplomat tècnic en empreses cooperatives, diplomat en màrqueting estratègic per ESADE i ha cursat estudis de postgrau per al Desenvolupament Local i Regional a la Universitat de Barcelona i de Cooperació i Desenvolupament Internacional per la Universitat de Girona. Funcionari del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Ha estat president de l'AAVV del Pla de l'Horta, de la Cooperativa de Consumidors "La Amistad", soci fundador de l'Associació de Turisme Rural Girona, regidor i primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sarrià de Ter de 1987 a 1991. Conseller i portaveu del grup PSC al Consell Comarcal de Gironès de 1991 a 1993 i diputat provincial de 1995 a 1999.

Alcalde de l'Ajuntament de Sarrià de Ter de 1991 a 2004.

És president del Grup de Muntanya Sarrià.


9 dones i, amb mi, 9 homes, compromesos amb Sarrià de Ter, el nostre poble, compromesos amb un projecte, que ve de lluny i que hi vol anar encara més...

Ara volem fer un salt endavant... i amb vosaltres, podem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada