divendres, 25 de juliol del 2008

Comiat de solter

Amb aquest títol, Comiat de Solter, vaig escriure una mena de diari personal cada dia durant el meu darrer mes de solter, és a dir, des del divendres 26 de juny fins al diumenge 26 de juliol de 1998, dia que em vaig casar amb la Sira.

El diari el vaig imprimir i enquadernar per regalar-li a la Sira com a present del nostre casament. Cada dia, al llarg d'aquell mes, escrivia un xic, repassant fets del dia, sentiments, emocions i records...


El diari el vaig començar així, el divendres 26 de juny de 1998:

Estimada Sira,
quan avui falta just un mes per casar-nos em disposo a escriure't, fins el dia del nostre casament, una crònica diària i personal del què fins llavors s’esdevingui.

I avui fa 10 anys, el dissabte 25 de juliol, vaig escriure, entre d'altres coses, aquestes paraules que avui em permeto compartir amb vosaltres:

Hola Sira,
a hores d’ara ja està tot enllestit, si més no per part nostra; hem anat a Banyoles a comprar les coses que ens faltaven, i ho hem acabat de lligar tot; el cert és que avui, darrer dia de solters, ha estat un dia molt maco. Ens hem despertat junts i hem anat per feina, però sobretot des que ens hem despertat hem estat tot el dia junts, fins a les nou del vespre. Estic molt content que hagi estat així aquesta vigília.

Sira, estic content, molt content, demà ens casem. He de confessar que quan la meva mare m’ha deixat a Girona el pessigolleig ha anat en augment i m’he començat a sentir nerviós, però ara estic més tranquil; intueixo que demà, però, els nervis em superaran, i és que és tan emocionant tot plegat... Demà serà un gran dia!. Sira, i quan he arribat a casa t’he trobat al contestador; MOLTES GRÀCIES SIRA!, ets tot un sol!.

I jo ara me’n vaig a dormir, que demà al matí he d’acabar aquesta crònica diària i personal... Que dormis molt bé avui Sira. T’ESTIMO MOLT. BONA DARRERA NIT, de soltera... t’estim.

Dissabte 25 de juliol de 1998


-------------------------------

pd: a la imatge la Sira i jo sortint de l'esglèsia de Sarrià de Ter entre pètals i arròs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada