dimarts, 12 de març del 2024

Llegir Ràdio Sarrià


Sí, ja sé que la ràdio en general, i Ràdio Sarrià en particular, s'escolta. I avui en dia, s'escolta per terra mar i aire, és a dir, a través de l'FM, d'internet i en format pòdcast. Però jo avui no us parlo de la ràdio que s'escolta, sinó de la que es llegeix.

I concretament, de la que podeu llegir al darrer número publicat de la revista Parlem de Sarrià, el número 117. Si no vaig errat, en aquest número, es parla de Ràdio Sarrià fins a tres vegades. Per començar a l'editorial, on s'anuncia el canvi de model; després en un article de l'equip de govern, que en el marc d'una sèrie d'accions de govern, explica breument l'aposta per municipalitzar, de nou, Ràdio Sarrià; i finalment en un article que he escrit jo mateix, com a president de l'Associació Cultural Ona Sarrià, en el que relato com hem viscut des d'aquesta entitat, que ha estat sempre vinculada a l'emissora municipal, aquesta transformació, de la que també en som i ens sentim responsables.

Reactivada l'Associació Cultural Ona Sarrià, ara ja serem presents, com una entitat més del poble, a cada número de la revista Parlem de Sarrià, perquè a banda d'escoltar-nos per antena, també volem dir-hi la nostra a la revista, explicant la nostra actualitat, activitat i programes, també volem que Ràdio Sarrià es pugui llegir al Parlem de Sarrià!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada