dimarts, 5 de març del 2024

Trepitjar molt la ràdio, i no parlar-hi mai


No sé quantes vegades, al llarg de la seva vida, en Josep Maria Fernández Martínez ha trepitjat la ràdio, els estudis de Ràdio Sarrià. Segur que són moltes vegades, incomptables vegades; la majoria, possiblement, com a treballador de la brigada municipal, ara arranjant això, ara arranjant allò; però moltes, també, com a col·laborador d'Ona Sarrià, per exemple quan calia preparar la Festa de la Ràdio i posar, literalment, tota la carn a la graella! A la graella de fer carn a la brasa, no a la radiofònica!

Són moltes les vegades que en Josep Maria havia trepitjat els estudis de Ràdio Sarrià, i mai hi havia parlat; mai, fins dies enrere, quan el vaig convidar, d'entrevistat, al programa "Cançons que parlen". Ho va comentar al principi de l'entrevista i, si us he de ser sincer, em va sorprendre, ja que és una persona que, en l'àmbit social i cívic, s'ha implicat en diferents associacions, tot i que és veritat que sempre ha estat de les persones que penquen molt i no sempre surten a les fotografies, o es posen davant d'un micròfon!

Sempre hi ha una primera vegada i em va agradar molt que en Josep Maria Fernández Martínez parlés per primera vegada a través dels micròfons de Ràdio Sarrià al meu programa. Va ser un plaer i tot un honor! I escoltant-lo, ja ho veureu, qualsevol diria que no hi havia parlat mai!

I és que en Josep Maria, a banda d'una bona entrevista (que ja he fet), sobretot té molta conversa!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada