dilluns, 26 de juliol del 2021

A bodes em convides!


La pandèmia del coronavirus va impedir-me, l'any passat, assistir al darrer casament al que em van convidar. Els nuvis, ja feliçment casats, van celebrar la cerimònia aquest any, mesos després del que tenien previst, en petit comitè i seguint les recomanacions i les mesures preventives (restriccions) de la Covid-19...

Del darrer casament que vaig anar ja fa uns anys, i de moment no n'hi ha cap a l'horitzó... Ara les parelles no es casen tant, i les que ho fan solen fer cerimònies i convits més modestos, menys multitudinaris...

M'agrada que em convidin a casaments i m'agrada molt més assistir-hi! No sé, serà que m'agraden les festes familiars, també les que no són de la meva família...

Sense cap en perspectiva no puc fer res més que recordar els casaments als que he assistit, i precisament avui en recordo un de particularment especial: el meu!

Avui fa 23 anys que, sota un sol de justícia i amb molta calor, em vaig casar amb la Sira. Calor a banda, el recordo com un dia molt emocionant i emotiu, envoltats de la família i amistats, en total unes 190 persones; fotos i records a banda, del casament encara en conservo alguns documents, com la llista de convidats, el model d'invitació, el llibret de la cerimònia, la (sempre complexa i arriscada) distribució de les 20 taules i fins i tot el llistat, ben detallat, dels regals i ingressos que vam tenir, i de totes les despeses: vestits, anells, convit, viatge... naturalment tot en pessetes!

Vint-i-tres anys després, repassant la llista d'invitats, també les fotos d'aquell dia, encara es mantenen parelles, d'altres han canviat, i malauradament no són poques les persones que, per llei de vida o no, ja no hi són...

M'agraden molt els casaments, i del meu en tinc un gran record: per mi ha estat el millor al que he assistit i, possiblement, assistiré mai... Això no vol dir que no vulgui assistir-ne a cap més, al contrari! Per mi, si rebo una invitació, a bodes em convides!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada