dijous, 29 de juliol del 2021

Aquest agost, dimarts, dijous, dissabtes


S'albira l'agost i, amb ell en el meu cas, les vacances!

Fa anys, molts anys que no faig vacances fora del mes d'agost, ja siguin tres o quatre setmanes; anys enrere n'havia fet al juliol, fins i tot algun any al setembre, però diria que fa, com a mínim, més de quinze anys que, també per a mi, l'agost és sinònim de vacances.

I si a l'agost faig vacances, publico menys al bloc, en aquest bloc, que tot i que no fa vacances, durant el vuitè mes pren un altre ritme a raó de tres publicacions per setmana. I si tradicionalment al mes d'agost he publicat els dilluns, dimecres i divendres, aquest estiu trenco el motlle i publicaré els dimarts, dijous i dissabtes.

El motiu? Ja l'he dit, trencar el motlle! A vegades fem les coses perquè un dia les vam fer així, fins que arriba el punt que les fem perquè sempre les hem fet així; i això no vol dir que sempre s'hagin de fer així, ja que també es poden fer d'una altra manera, tot i que sovint apareix una certa resistència al canvi, a fer-ho diferent, a trencar el motlle...

M'ha passat amb l'esport, quan després de molts anys amb una rutina, vaig haver de canviar-la; ens ha passat, qui més qui menys, amb la pandèmia, que ens ha obligat a deixar de fer coses que sempre havíem fet d'una manera, i que ara les fem d'una altra o, fins i tot, les deixem de fer.

A vegades som esclaus, de forma inconscient, o volgudament conscient, de les nostres dèries, de les nostres rutines, i és un exercici saludable trencar-les...

Així doncs, aquest agost, a partir de la setmana vinent i durant les properes cinc setmanes, aquest bloc s'actualitzarà cada dimarts, dijous i dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada