dimarts, 12 de març del 2013

Trucant a les portes de la primavera blaugrana


Avui el Barça té, com el Real Madrid fa una setmana, una primera pilota de partit en contra a Europa! Si guanya seguirà viu en el seu camí cap a la desitjada cinquena Lliga de Campions d'Europa, que seria la tercera en cinc anys! Si perd culminarà un fred hivern en què el joc i els resultats hauran congelat l'equip, allunyant-lo definitivament de dos dels tres grans títols de la temporada: la Champions League i la Copa del Rei.

Si el Barça guanya, si el Barça guanya i remunta, per ser més exactes  i es classifica per a la següent eliminatòria deixarà definitivament enrere l'hivern per entrar, encara que no astronòmicament, a la primavera, a la primavera del seu joc, a l'època on els títols es guanyen!

Sense passar angúnies a la Lliga, tot i la recent derrota contra el Real Madrid, i ja eliminat a la Copa del Rei caure ara a Europa desinflaria no només l'equip, sinó també a l'afició, i sobretot donaria ales a l'etern rival, el Real Madrid, que sembla caminar amb pas més ferm, de moment, cap a la seva anhelada desena copa europea.

No viu, l'equip blaugrana, el seu millor moment, amb l'entrenador malalt i recuperant-se lluny i després d'haver fet una mala anada i d'haver perdut els dos darrers duels contra l'etern rival; però l'equip no ha perdut els seus senyals d'identitat, Messi segueix marcant regularment i Jordi Roura, ben segur, haurà sabut trobar la manera, juntament amb la resta de l'equip tècnic, de motivar i preparar anímicament i tàcticament els jugadors.

Avui cal apel·lar a l'èpica, a les nits màgiques, a les de remuntada! El Barça pot guanyar i superar el Milan, aquest vespre, capacitat en té més que sobrada! El bon joc el tenen, "només" l'han de saber desplegar!

La clau, la recepta màgica: seguretat al darrere, control al mig, inspiració al davant i pressió arreu!

Ànims i Força Barça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada