dimecres, 20 de març del 2013

Perdoneu dones però, realment voleu pixar dretes?


Sempre volem el què no tenim. Deu ser aquesta una de les característiques de la naturalesa humana.

D'entre els múltiples avantatges (?) que tenim els homes avui destacaria el fet de pixar drets! El disseny de la nostra anatomia fa que puguem evacuar l'orina drets i sense baixar-nos els pantalons. La nostra anatomia, en aquest cas no només de la "mànega", sinó també del cervell, ens permet fins i tot dibuixar divertides espirals i giragonses amb l'orina expulsada! Coses d'home!

Amb independència del tamany, que ja sabem que no importa (no ve d'un pam!), el nostre apèndix multifuncional ens resulta, als homes, molt pràctic a l'hora de miccionar, al contrari del que us passa a vosaltres, les dones, que teniu una logística un xic més complicada...

Ignoro si el fet de pixar dretes és una fita a assolir a nivell de gènere, però des de la meva infantesa aquesta circumstància ha estat objecte de debat, acudits i desenfadades tertúlies en múltiples ocasions...

Ara un curiós artefacte sembla voler contribuir a fer realitat el somni (desig, anhel?) de moltes dones: pixar dretes! El Pipipop us permet pixar dretes i "pisfrutar" (literal) de la vida!

Si ha de ser així, si les dones a partir d'ara podeu pixar dretes, jo el què demano és que els homes pixem asseguts! És molt senzill: estem dotats d'un magnífic apèndix multiús, però no tenim el do de la precisió, de la punteria!

I és que dels països nòrdics no hem de copiar només el seu model d'estat del benestar, també hem d'aprendre a "pisfrutar" de debó, i de manera més neta i saludable, de la vida!

El què deia, sempre volem el què no tenim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada