dijous, 21 de juliol del 2011

No és la #corbata l'única diferència entre #JoseBono i #MiguelSebastian. #Camps menja apart!

Estem, en aquest país, en aquest estat, a Europa, per assistir a discussions, en el propi Congrés de Diputats, sobre la conveniència o no que els polítics portin la corbata quan hi assisteixen? I el pitjor és que la d'ahir no és més que un remake, o una segona part d'una altra discussió mantinguda l'any 2008..

Es deu avorrir molt José Bono a la presidència del Congrés per permetre's intervencions tan surrealistes com aquesta:Tot i que pertany al mateix grup parlamentari, afortunadament Miguel Sebastián té poc a veure amb José Bono, corbata a banda...Potser algun dia, si no ha passat ja, un parlamentari entrarà amb pantalons curts al Congrés o al Parlament, i potser algun altre dia hi entrarà amb sandàlies, per no dir xancletes... Bé, entre poc i massa, amb o sense corbata del què es tracta és de tenir una presència que et doni credibilitat en cada moment, sense renunciar a l'estil propi. Es pot anar elegant i destil·lar credibilitat i seriositat, fins i tot formalitat, sense corbata... només faltaria!

Amb o sense corbata, amb o sense americana... L'obligatorietat dels presentadors dels informatius de TVC de dur la corbata ja va desaparèixer anys enrere i no per aquest motiu han perdut credibilitat, que no n'han perdut...

A més, ja sabem que barrejar vestits i política pot tenir importants efectes secundaris... Curiós que el mateix dia Camps dimitís! Però Franscisco Camps, en aquests afers, menja a part... i va camí, amb tants sacrificis, que alguna universitat de dretes el proclami Doctor "Horroris" Causa en sastreria, moda i corrupció...O sigui que menys corbates i menys debats sobre corbates i més centrar-se, amb o sense corbates, en què al pobre poble no se'ns posin per corbata! O dit d'una altra manera, menys José Bono i més Miguel Sebastián!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada