divendres, 29 de juliol del 2011

Instància per salvar l'Auditori de #SarriadeTer

L'espai entre la Biblioteca Emília Xargay i el Centre de Visitants és el destinat a l'Auditori
No defallirem, des del PSC de Sarrià de Ter, en defensar la viabilitat del projecte de l'Auditori i la reforma del camp de futbol. Després de l'aprovació al Ple de la proposta de desestimar el projecte de l'Auditori per a la subvenció del PUOSC 2012 des del PSC de Sarrià de Ter hem preparat una instància que vaig presentar ahir, com a portaveu del grup a l'Ajuntament, adreçada a l'alcalde, amb aquests termes:

Exposo: Que en el ple municipal celebrat el proppassat 26 de juliol de 2011 es va acordar sol·licitar al departament de governació de la Generalitat de Catalunya, el canvi de la partida del PUOSC pel 2012, destinat inicialment a la construcció de l'Auditori i tancament de l'edifici annex, per aportar finançament al nou projecte del camp de futbol de La Rasa i urbanització de l’entorn. Atès que el projecte inicial de l’Auditori és de l’any 2007 i que part d’aquesta construcció ja s’ha efectuat a dia d’avui

Sol·licito: Es demani a l'arquitecte autor del projecte, Manuel Martin Madrid, una revisió de les partides pressupostades, deduint del mateix les partides executades (estructura, hall, lavabos) i actualitzant l'IVA (18%). Al mateix temps, es valori la conveniència de fer determinats canvis de materials, per tal d'abaratir el projecte. S'aturi la sol·licitud al Departament de Governació de canvi de d'actuació per la subvenció, fins esperar a tenir aquesta avaluació del pressupost actualitzat de l'auditori, de manera que l'Ajuntament de Sarrià de de Ter pugui prendre una decisió en base a criteris científics, homogenis, i no només polítics.

Des del PSC defensem la necessària i urgent reforma del camp de futbol, i pensem que aquesta s'ha de fer el més aviat possible, però no a compte de l'Auditori. Ens sembla que hi ha prou arguments i diners per executar ambdós projectes.

I en qualsevol cas ens sembla que el govern no disposa de tota  la informació necessària prèvia per a prendre la decisió de deixar de banda tan alegrament el projecte de l'Auditori. I els efectes no són nomnés per l'auditori... com piulava ahir, gràcies al govern la Biblioteca Emilia Xargay i el Centre de Visitants del Gironès es queden sense sala d'actes, que és una de les funcions destinades a l'Auditori.

L'Auditori es pot salvar! L'Auditori s'ha de salvar! Insisteixo, els dos projectes, ben treballats, són viables... Així els hi vaig transmetre el dijous passat a la Comissió Informativa, i aquest dimarts al Ple... I ahir amb aquesta instància... La decisió del govern ens sembla precipitada, possiblement per les pròpies urgències... Però volent còrrer, un té la sensació que acabaran anant més lents...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada