dimarts, 26 de juliol de 2011

Renault 6: el meu cotxe i el cotxe del meu casament

De Casament Sira i Roger (26 juliol 1998)

Així de guapa i elegant arribava, avui fa 13 anys, la Sira al nostre casament, a cavall del nostre Renault 6.
Ens havien ofert la possibilitat de llogar algun cotxe, fins i tot que algun familiar ens deixés el seu... però no, si aquest era el meu cotxe, el nostre cotxe, bé es mereixia ocupar el seu lloc d'honor com a vehicle nupcial!

Matriculat l'any 1979 i propietat d'un mestre ja retirat, l'any 1996 el vaig comprar per, si no vaig errat, 60.000 €. Va ser el meu primer cotxe i, malgrat els lògics malsdecap, entre d'altres llocs ens va acompanyar, a la Sira i a mi, en el nostre primer viatge a Andorra!

Ja fa anys el vam fer desballestar... però aquell R6 segueix essent una icona important en la meva vida, en la nostra vida... Repassant algunes fotos del casament m'ha agradat especialment la de la Sira baixant de l'R6, lluïnt per a l'ocasió, el cotxe i ella, les seves millors gales! I amb aquest mateix cotxe i així d'ornamentat, vam arribar, entrada la nit, a la nit de noces a l'Hotel Carlemany de Girona...

Fa 3 anys vaig recopilar en aquest petit vídeo algunes fotos del nostre casament...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada