dilluns, 4 de juliol del 2011

Jugant amb #picplz, el mòbil i les fotografies que hi faig...

Parasol refrescant! Foto: Roger Casero
Ahir, tot just ahir, vaig descobrir Picplz i em sembla que, poc o molt, m'hi enganxaré! Això de les càmeres als mòbils no deixa d'evolucionar, sobretot el què podem arribar a fer amb un sol clic i un parell de minutets, encara no, per endavant!  

Picplz, com Instagram amb l'Iphone, permet no només compartir imatges, com també fan altres serveis com Twitpic, o Yfrog, sinó que a més, a diferència d'aquests últims, permeten aplicar un filtre a les fotos que hem fet entre uns efectes predeterminats, fent-la, a priori, més interessant(!?)...

Naturalment no necessàriament parlem de millors o pitjors fotos, ja que aquí els filtres poden ajudar a fer-la millor o a espatllar-la definitivament, sobretot si la foto, de per si, ja era dolenta! Però més enllà d'aquestes consideracions el què trobo interessant de Picplz és la seva complementarietat amb Facebook i Twitter, així com amb Foursquare i Tumblr, i fins i tot amb Flickr, Dropbox i Pasterous.

En fi, a mi, que m'agrada tot sovint compartir fotografies des del mòbil, em sembla que li treuré suc!... De moment he fet, amb més o menys fortuna, aquestes fotos!

Una mica de menta! Foto: Roger Casero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada