dimarts, 8 de febrer del 2011

@PauVallve a la promo de #LaRoja de TVE: A cagar la transcendència. Jo ara només vull cantar

No sempre la música i el futbol són una combinació perfecta, tot i que en algunes ocasions la combinació ha estat molt reeixida!

No ha estat tan reeixida, però, aquesta breu combinació, d'encara no 15 segons!:



La promo és de TVE sobre el partit que aquest dimecres juga la selecció espanyola de futbol contra Colòmbia... i la música, per si no l'heu reconegut, és de la cançó Vacances del prolífic música català Pau Vallvé!

Aquesta tarda (dimarts) al Twitter (també al Facebook) en Pau Vallvé ha fet alguns comentaris sobre aquesta qüestió, alguns dels quals després els ta esborrat... Tot i que ja sabem que ni esborrant-los desapareixen, doncs minuts després el diari Ara els reproduïa.

Tip dels comentaris de la gent, sobretot al Facebook, va acabar sentenciant: @PauVallve A la merda... no es pot dir res... i després @PauVallve Jo parlava del tema drets, però sempre es polititza tot...

En fi, em quedo la lletra (pdf) de la cançó 2010 que canta el protagonista d'aquesta història al seu darrer disc, de títol homònim:

...i si tot és una broma
no serveix que ens enfadem.
Si el món va al ritme dels altres
és millor que disfrutem.
A la merda els grans projectes,
sacrificis i percals.
A cagar la transcendència.
Jo ara només vull cantar.


1 comentari:

  1. Nota explicativa de tot el merder d'avui. Per aclarir les coses i matar el tema d'una vegada: http://www.pauvallve.com/nota/catala.html

    ResponElimina