dimecres, 16 de febrer del 2011

El Balcó de les Arts, de la Fundació Setba: #art i #discapacitat


Aquest proper dijous, dia 17 de febrer, la Fundació Setba fem la presentació en societat presentant el primer projecte que impulsem, El Balcó de les Arts.

El Balcó de les Arts és un certamen de pintura amb el que es busca potenciar les dots artístiques de les persones amb discapacitat intel·lectual i incentivar aquest col·lectiu de persones per a que treballin en el terreny de les arts plàstiques. 

No és tan una qüestió de treballar l'art i artísticament amb persones amb discapacitat, sinó treballar, potenciar i promoure artistes amb discapacitat. L'objectiu és la inserció laboral d'artistes amb discapacitat en el sector de les arts plàstiques.

La Fundació Setba és una entitat privada sense ànim de lucre constituïda a finals de desembre del 2009 a Barcelona. Plataforma Educativa forma part del patronat i jo tinc el plaer de ser una de les dues persones representants de Plataforma Educativa al patronat de la Fundació Setba.

La presentació en societat de la Fundació Setba es farà aquest proper dijous 17 de febrer de 2011 a partir de les 11h. a la plaça Reial de Barcelona, amb les intervencions de Carles Duarte, vocal de la Fundació Setba, Dario Olaortua, president de la Fundació Setba i Albert Rosa i Congost, tresorer i vocal de la Fundació Setba, i representant de la Fundació Plataforma Educativa.

La Fundació Setba és una entitat col·laboradora de Setba Zona d’Art, espai cultural polivalent situat al cor de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada