dimecres, 11 d’agost del 2010

Tom i Jerry pel mil u

Inevitablement després del 1.000 ve el mil u!

Entra dins el guió jugar amb aquest senzill jeroglífic, no?... Malgrat aquest curiós gosset, amic fidel d'en Tintín, reconec que jo sóc més de l'Ideafix!

Però anem al tema, que jo avui us voldria parlar de Tom i Jerry. Aquest estiu al Canal Super 3 els fan a tothora i, ho reconec, m’hi he reenganxat! A les meves tres filles (10, quasi 11, 8 i 4 anys) i els hi agraden les seves aventures i a mi (36 anys), que ja m’agradaven de petit, em segueixen agradant ara...

Capítols i més capítols a partir d’un component ben senzill: un gat empaita un ratolí!L’estiu és temps de reposicions, una manera econòmica d’omplir la graella... Tom i jerry no és una proposta precisament nova ni refrescant, però és una proposat entretinguda, desenfadada, divertida i, per mi, fins i tot entranyable!.

Posats a fer reposicions de dibuixos animats, recordo que al principi de TV3 m’agradava molt una sèrie de dibuixos animats que es deia “Els descamisats”... Els recordeu?

--------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada