divendres, 6 d’agost del 2010

I al final CiU no es va llençar a la piscina!

Vista general de la piscina de Vilassar de Dalt. Foro: Twitxr Roger Casero

Dies enrere vaig tenir l'oportunitat de remullar-me, amb la família, a la piscina municipal de Vilassar de Dalt. Quan vaig entrar al recinte no vaig poder evitar pensar en el grup municipal de CiU a Sarrià de Ter.

La piscina de Vilassar de Dalt té una coberta retràctil que li permet ser piscina climatitzada durant tot l'any, excepte a l'estiu quan, amb la coberta plegada, esdevé una piscina refrescant com qualsevol altra a l'aire lliure.
La piscina de Vilassar de Dalt, oberta a l'estiu, climatitzada a l'hivern... com volia CiU la de Sarrià de Ter?. Foto: Twitxr Roger Casero

Aquesta és el tipus de piscina que el grup de CiU proposava al seu programa electoral de les eleccions municipals del 2007. Deia tenir calculat el cost de construcció de la coberta retràctic i del la climatització i el seu manteniment i ho veia, al 2007, viable. Les dimensions de la piscina de Vilassar de Dalt i la de Sarrià de Ter són, si fa o no fa, similars...

Però al 2009, ja al govern de Sarrià de Ter, en tàndem amb ERC, a l'hora de planificar el Mapa d'Instal·lacions Esportives de Sarrià de Ter (MIEM), el grup municipal de CiU no va aportar la seva proposta de cobrir la piscina municipal a la proposta d'accions a realitzar; de fet ni tan sols va posar-la al debat amb entitats esportives i grup de l'oposició...

Va ser el grup municipal del PSC de Sarrià de Ter, del qual en sóc regidor i portaveu, qui en les nostres al·legacions vam fer aquesta proposta al MIEM sobre la piscina:

"Proposem que caldria estudiar detingudament la proposta que al seu dia havia fet CiU, que consistia en cobrir i climatitzar la piscina actual. Caldria veure si el projecte és viable i si es pot fer ús de la piscina tot l'any.
L'altre opció que plantegem és que es faci una previsió de piscina mancomunada amb altres municipis del sector nord del Gironès. Aquesta opció requereix negociació i pactes multi laterals entre els diferents municipis per decidir-ne la possible ubicació, construcció i manteniment. Caldria seguir l'experiència dels municipis de Palamós, Vall-llobrega i Calonge. A més s'introdueix la cooperació municipal com a valor afegit en la gestió d'equipaments esportius de caràcter supramunicipal".

Proposta millores PSC MIEM Sarrià de Ter maig'09

Aquesta, que va ser una de les 10 propostes que vam fer en forma d'al·legació a la proposta de MIEM del govern municipal, no va ser finalment acceptada pel govern municipal, tampoc per CiU...

CiU de Sarrià de Ter tenia una proposta (promesa) electoral per cobrir la piscina de Sarrià de Ter i quan en va tenir l'oportunitat... no es va llençar a la piscina!

--------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada