diumenge, 1 d’agost del 2010

Can Cruells, turisme rural amb valor afegit



La primera de les notícies d'aquesta edició del TN Comarques Girona del passat 10 de juny explica el projecte de l'hotel rural Can Cruells de Planoles, gestionat per la Fundació MAP de Ripoll.

Dies enrere parlava sobre la inauguració de la botiga Segonamà de la Fundaciñó MAP; avui us parlaré d'un dels altres nous "productes" que la Fundaciño MAP de Ripoll ha endegat aquest 2010.

Can Cruells és una de les respostes de la Fundació MAP a la crisi econòmica, que afecta especialment el sector industrial, del qual depèn, en gran mesura, part de l'activitat del Centre Especial de Treball de l'entitat. Aquesta és una dificultat que molts CETs estan patint, fet que obliga a cercar alternatives, a arriscar-se i a atrevir-se com en aquest cas ha fet la Fundació MAP,  per crear noves oportunitats d'ocupació per a les persones amb discapacitat.

Però Can Cruells no és només, per a la Fundació MAP, un equipament turístic per explotar i així fomentar l'ocupació de persones amb discapacitat de la comarca del Ripollès; Can Cruells també és, tal i com expressen ells mateixos, és "una oportunitat única per poder formar a persones amb discapacitat en l'ofici de gestor d'establiment de turisme rural i en hostaleria".

Si voleu fer el tafaner, si voleu fer un cop d'ull a Can Cruells, podeu fer-ho a través de la seva galeria d'imatges al Flickr, i naturalment també a la seva pàgina web, on trobareu informació sobre tarifes, activitats o del restaurant, on tenen especial cura per oferir productes de la terra... I si voleu també podeu trobar-los al Facebook.


Can Cruells és, doncs, més que una simple oferta hotelera i gastronòmica, és una activitat que s'aplica i fomenta la responsabilitat social, és sens dubte un producte amb un gran valor afegit: qualitat, territori i inclusió...

També podeu llegir aquest article publicat a El Ripollès: Un establiment rural amb molta capacitat

--------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada