dilluns, 2 d’agost del 2010

Jo de vacances i el bloc amb horari d'estiu!

Submergit amb dues de les meves tres filles, la Clàudia i la Irina. Foto: Twitxr Roger Casero

Oficialment avui començo vacances, a partir d'avui em submergeixo en les meves vacances d'estiu, que oficialment finalitzaran el proper diumenge 29 d'agost...

El bloc, aquest bloc, no tanca per vacances, però sí que serguirà un altre ritme, tindrà, com l'agost del 2009 (22 apunts) un horari d'estiu. Des del mes de maig de 2008 tinc per costum publicar un apunt diari al bloc, però actualment estic en un procés de reflexió que possiblement farà variar el ritme d'apunts, reflexió que acabaré de fer durant aquest agost...

En qualsevol cas durant aquest mes d'agost del 2010 la meva previsió és publicar entre 2 i 3 apunts per setmana...

Bon estiu a tothom i bones vacances als qui en gaudiu!.

--------------------------------------

2 comentaris: