dimecres, 4 d’agost del 2010

Sociates.cat, més cibersocialisme a la xarxa!


Tuposeselnom ja té nom: Sociates.cat

Què és Sociates.cat?
Sociates.cat és un espai de participació dels i pels simpatitzants del PSC.

Què hi puc trobar?
A Sociates.cat d'entrada hi podem trobar una galeria de cartells sobre el lema de pre-campanya del PSC "Segueixo creient", alguns dels quals els han realitzat diversos dissenyadors, entre ells aquests:
Autora: Júlia Solans

Autor: Marc Català
Autors: Tilman Solé i Verónica Fuerte


Autor: Alberto Gabari
A Sociates.cat també podem trobar-hi una galeria de fotos enviades per simpatitzants amb la M de Montilla!A Sociates.cat també podràs accedir a altres espais socials del PSC: el web i Facebook President Montilla i al canal de Youtube, Flickr i Twitter del PSC.

I és més important, què puc fer a Sociates.cat?
D'entrada tinc l'opció d'enviar.hi material: la meva proposta de cartell, la meva M de Montilla o bé qualsevol altre material: vídeo, foto, àudio o escrit...
I també pots votar les propostes de cartells i imatges amb la M de Montilla que hi ha publicades; només necessitaràs obrir la teva sessió de Facebook per fer efectius els teus vots, o bé compartir-ne el contingut a través del teu Facebook i/o Twitter...

El PSC segueix innovant a la xarxa amb Sociates.cat, un espai obert a l'activisme, al ciberactivisme dels simpatitzants socialistes... dels sociates!

--------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada