dimecres, 18 d’agost del 2010

Incorpora Girona a la nova seu de Mifas

Enxampat a mitja reunió per Quim Bonaventura. Foto: Mifas

Cada dos mesos, si fa o no fa, ens reunim els i les tècniques d'inserció de les 12 entitats que formem part del grup de Girona del programa Incorpora de "la Caixa", grup del qual jo en sóc el coordinador. La darrera reunió la vam fer a la nova seu de l'Associació Mifas a Girona, una seu magnífica situada a la Rambla Xavier Cugat de Girona.

En el transcurs de la reunió en Quim Bonaventura va entrar a la sala de reunions i... click! Va fer-nos aquesta foto!. Diies després vaig veure que el web de Mifas se'n va fer ressó, i també el seu bloc... Quan el vaig veure fent la foto amb el mòbil vaig pensar: alguna en trama en Quim!

El cert és que hi vam estar molt bé, com es pot veure a la foto i ben segur que repetirem...

Vaig tenir ocasió de trepitjar la nova seu de Mifas en la presentació, a mitjans desembre de 2009, del llibre Perquè tu eus important de l'Institut Guttmann, aleshores la seu estava encara en obres, preparant-se epr rebre a les noves instal·lacions tot l'equip d'oficines de Girona.

Per les entitats generalment l'important són els serveis que oferim en els centres on atenem els usuaris (centres de dia, centrres especials de treball, residències...) i a vegades les seus socials de les entitats, allà on hi sol haver els serveis administratius i serveis centrals, passen a un segon ordre... Però les seus també diuen molt de les entitats, i sense desmerèixer l'antiga seu de Mifas del barri de Sant Narcís, amb la nova Mifas disposa d¡'una seu a l'alçada de l'entitat que és.

Enhorabona i moltes gràcies Mifas!

--------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada