dijous, 30 de juliol del 2015

Bloc d'estiu


Fins ara les veia lluny, no només per la distància en dies i setmanes, també per la inevitable feina de més que s'acumula quan s'apropen les vacances i que fa que arribar-hi sigui un xic més pesat, allò de deixar segons quins temes més o menys tancats, lligats o com a mínim embastats per reprendre'ls després de vacances.

Però ara sí, ara ja les oloro, ja em sembla sentir l'anhelada salabror del mar, ja les tinc a tocar, les sento com si fossin un cant de sirenes i m'hi dirigeixo, quasi m'hi deixo portar...

No tanco per vacances!
Les meves d'estiu seran tres setmanes de vacances, durant les quals simplement, que no és poc (es tracta precisament d'això!), canviaré de rutina... La meva rutina vacacional afecta també aquest bloc, el meu bloc, que no tanca per vacances però sí que, al llarg del mes d'agost, té "horari d'estiu".

Dilluns, dimecres i divendres!
Així doncs les properes 4 setmanes el bloc s'actualitzarà els dilluns, dimecres i divendres, els dilluns i dimecres amb entrades ordinàries (normals, vaja!) i els divendres amb el vídeo de la setmana. Els minuts musicals dels dissabtes, que enguany són de versions, reposen, però sempre podeu recuperar les versions ja publicades!

Passaran volant les 3 setmanes de vacances i les 4 d'horari d'estiu del bloc... a finals d'agost ja flairaré de nou la feina i els anuncis de televisió ja ens anunciaran l'adveniment d'un nou curs escolar...

Però tot al seu moment, que ara és el de desitjar-vos un bon estiu i, si en teniu encara per fer, unes millors vacances!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada