divendres, 27 de setembre del 2019

La frase cèlebre de la setmana, sobre el silenci

Photo on Foter.com
Existeix realment el silenci? Podem no parlar ni sentir parlar ningú, però no sempre podem apagar la nostra veu interior, o la remor dels nostres pensaments, que per moments crepiten encesos, d'altres sonen com les fulles dels arbres remogudes per un suau cop de vent...

El silenci no calla, ja ho sabem! El silenci pot ser còmplice, i fins i tot, paradoxalment i com versa la cançó, pot ser i de fet és paraula, i alhora també pot alliberar-nos de les paraules que ens fan esclaus!

El silenci també és música, "el soroll més fort, potser el més fort dels sorolls", va dir Miles Davis, i Unamuno va afirmar que pot ofendre i ser, a vegades, la pitjor mentida!

El silenci és aparentment nostre, però no sempre sabem callar, doncs el silenci per moments ens incomoda, ens torba l'ànim fins arribar a esdevenir, com va dir Francis Bacon, la virtut dels bojos... El silenci pot ser, també, una benedicció!

"El silenci és l'únic amic que mai traeix", va dir Confuci, i ara ja no sé si, arribat a aquest punt, ja he parlat massa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada