dijous, 30 de març del 2017

Mala llet


"MAMIS Y BEBÉS
En este restaurante vegano respetamos a todas las madres, las de todas las especies, por ello aquí podrás AMAMANTAR a tu hijo o darle la leche de tus PECHOS extraída con sacaleches, pero NO biberón que contenga leche de vaca o de orto animal no humano.
Disponemos de una alternativa vegetal. Pregúntanos!
Por favor, colabora cumpliendo esta norma en nuestro establecimiento. Gracias."

Aquesta és la norma amb la que s'emparen els propietaris del restaurant vegà El Vergel de Tarragona i que ha desfermat la polèmica: dies enrere una mare, clienta del local, va ser advertida, humiliada segons ella, que no podia donar el biberó al seu fill dins el local doncs la llet que contenia era d'origen animal.

D'aquest fet se'n va fer ressò la revista "Bebés y más" i l'anècdota va esdevenir categoria, i la categoria a polèmica! I la polèmica va escampar per les xarxes socials, amb un exèrcit de mares (i pares) indignades amb el local, desfermant tot tipus de comentaris contra aquesta normativa interna arribant a punts de tal mala llet (aquesta també d'origen animal, d'origen humà per a ser més exactes) que El Vergel ha hagut de tancar alguns comptes a les xarxes socials. La polèmica també els ha fet baixar la clientela...

El posicionament del restaurant és respectable i segurament coherent amb la filosofia de l'establiment; suposo que si hi vaig amb una bossa, unes botes o una jaqueta de pell també m'advertiran, o directament em prohibiran l'entrada! Ells posen les normes, que en aquest local és aquesta i en d'altres és que, per exemple, els infants no hi entrin.

Aquestes prohibicions inevitablement generen recels, aixequen polèmiques i poden arribar a generar molta mala llet doncs fan xocar drets, en aquest cas el dret de la mare a alimentar el seu fill, si vol, amb llet d'origen animal contra el dret d'admissió del local, que no admet el consum, per part de ningú, d'aliments d'origen animal.

Els propietaris del restaurant vegà El Vergel han tastat la mala llet, d'origen animal, que gastem les persones, molt més nociva que la que podia contenir el biberó en qüestió...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada