divendres, 3 de març del 2017

El vídeo de la setmana: "This Is Not A Joke"


Equivocar-se és humà, rectificar de savis i passar-li el mort a Faye Dunaway és de Warren Beatty!

Faye Dunaway i Warren Beatty són només les dues darreres baules d'una cadena d'errors que PwC, empresa auditora que custodia els sobres que contenen els guanyadors dels Oscars, està investigant! L'error, com ja ha comunicat (i s'ha disculpat PwC) va ser dels encarregats de lliurar els sobres als presentadors, en aquest cas a la parella Dunaway - Beatty.

L'error és majúscul perquè és en la gala de les gales del cinema, no en la dels Goya (amb perdó, amb respecte) com ja va passar, i a més a més l'error és en el premi principal, millor pel·lícula, no com en els Goya amb un premi menor (amb perdó, amb respecte) com ja va passar amb el de millor cançó l'any 2015.

L'error és històric i passa directament a la història del cinema, estretament lligat a les pel·lícules afectades (La La Land i Moonltght) i sobretot als seus actors principals, el barrut Warren Beatty i la innocent Faye Dunaway.

Barrut ell, Warren Beatty, perquè veient l'error, el sobre equivocat, no només va tirar pel dret tot i uns moments de dubte, de titubeig, sinó que es va espolsar el problema passant-li el mort, el sobre, a la innocent Faye Dunaway. Innocent ella, Faye Dunaway, que en veure La La Land escrit al sobre es va limitar a dir, sense perdre el somriure, La la land! Va ser llavors quan l'error es va consumar!

Però aquesta història, com quasi totes, també té un heroi, Jordan Horowitz, productor de La La Land, qui assabentat del majúscul error va concentrar tota la seva ràbia i indignació en un gest: quan li va prendre de les mans la targeta correcta a un Warren Beatty amb cara de circumstàncies. i va esmenar l'error:"This Is Not A Joke", va dir dirigint-se als productors de Moonlight, la veritable guanyadora a l'Oscar a millor pel·lícula!

Veure per creure!


 
Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada