dilluns, 6 de març del 2017

Remuntada, tu hi creus?


Creure és una qüestió de fe i ja sabem que la fe mou muntanyes; també sabem, però, que no sempre voler és poder!

La fe no necessita evidències, en fa prou amb la creença, amb el propi convenciment per fer-se present i tenir força; la fe, aquesta és la seva gràcia, no precisa més evidències de la que hom li vulgui atribuir, en una forquilla d'evidències que va del zero a l'infinit.

Les evidències, però, tot i no ser necessàries sempre ajuden! I d'evidències, en la qüestió de fe que avui ens ocupa, en tenim!

Les dues darreres victòries del Barça a la lliga, sis a un contra l'Sporting i cinc a zero contra el Celta, donen ales a l'esperança, alimenten la fe d'una possible remuntada a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions d'Europa contra el París Saint Germain (PSG); ambdós resultats (6-1; 5-0), de produir-se contra el PSG aquest dimecres, classificarien el Barça!

Des de la patacada del partit d'anada a París (4-0) el Barça s'ha refet a nivell anímic i futbolístic, entrenant fins i tot la seva capacitat de remuntar, que inevitablement passa per la seva capacitat de golejar!

Després del partit contra el Celta, equip, avui per avui, de major entitat que l'Sporting, va començar a estendre's per Twitter la fe en la remuntada del Barça a la Lliga de Campions, la possibilitat que el Barça faci la gesta de remuntar un quatre a zero en contra, quelcom no impossible, però sí molt difícil d'aconseguir. L'estat de forma general de l'equip, i en especial d'un Leo Messi sublim, va encendre al cor de molts culés la creença, l'esperança de la remuntada...

I entre els més fidels, entre els més creients, els més agosarats: els que no només hi creuen, qüestió de fe, sinó que, en un exercici d'irracionalitat, accepten un repte, una juguesca: si el Barça supera l'eliminatòria em rapo! Aquí ja no es tracta de tenir evidències per creure, sinó de fer evident fins a quin punt la fe és cega!

En fi, si aquest és el repte, repte acceptat: jo també hi crec! No serà per manca de fe, ni, en el meu cas, per manca de cabells!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada