dijous, 9 de febrer del 2017

Melania Trump


Diuen que els amos, amb el pas dels anys, s'acaben assemblant a les seves mascotes... o és a l'inrevés? De ser cert les mascotes, sens dubte, ens podrien ajudar a definir i entendre millor llurs amos...

No, no sigueu malpensats, no pretenc equiparar Melania amb una mascota del seu marit, Donald Trump, més aviat sembla un trofeu!

El que també ens pot ajudar a definir una persona són les persones del seu voltant: allò de "diga'm amb qui vas i et diré com ets", frase que val pels amics i, també, per la parella!

Temps enrere vaig veure una història a Facebook sobre Barack i Michelle Obama: la parella van anar a sopar en un restaurant i resulta que el cuiner havia estat una antiga parella d'ella; després de saludar-se cordialment Barack Obama li va dir a la Michelle que d'haver-se casat amb ell ara seria la dona d'un cuiner i no la del president dels Estats Units! Michelle li va respondre que d'haver-se casat amb el cuiner, ell no seria el president dels Estats Units! No sé si la història és certa, però fins i tot en cas de no ser-ho és versemblant.

Melania Trump no és, ni crec que pretengui ser Michelle Obama, tampoc Jackie Kennedy tot i el vestit blau que lluïa el dia de la presa de possessió del seu marit Donald Trump com a president i que semblava ben bé un homenatge a Jackie Kennedy!

Michelle Obama ha estat una primera dama que ha destrossat la frase "darrera d'un gran home sempre hi ha una gran dona", no perquè no sigui una gran dona, sinó perquè més que al darrere la podem situar al costat: "al costat d'un gran home sempre hi ha una gran dona!".

Malauradament, avui per avui, cap d'aquestes frases és aplicable a la parella Donald - Melania Trump per raons diverses: d'entrada per l'esforç que suposa definir a Donald Trump com un gran home, i després perquè, si més no aparentment (i aquí podria ser tremendament injust), el factor Melania en la vida de Donald Trump i en el seu ascens al poder (econòmic primer i polític després) sembla més aviat estèril: substitueix Melania i Donald Trump serà, possiblement, el mateix.

És a dir, de moment la frase que els defineix, per mi, és que darrere d'un home poderós hi ha una dona bonica, i subratllaria, en aquest cas, la paraula darrere!

Però no perdo l'esperança i confio que Melania sàpiga ser una bona primera dama, fins i tot pot arribar a ser millor primera dama que el seu home president!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada