dimecres, 21 de setembre del 2016

Les prestacions, a prova!


Arriba un punt en que les prestacions, aquell "conjunt de qualitats que caracteritzen quantitativament les possibilitats" de quelcom (cotxe, moto, ordinador, cafetera, moble...), es posen a prova: la potència del motor, la capacitat de l'ADSL o la fibra òptica, la resistència d'un material...

D'un cotxe amb tracció a les quatre rodes n'esperem que quan la necessitem ens respongui amb solvència i no ens deixi tirats com els usuaris de la Renfe amb els trens de Rodalies, les prestacions dels quals ha baixat de forma preocupant aquests darrers anys, fruit de la deixadesa i manca d'inversions del govern de l'estat.

Els dies de pluja, que se suposa tornaran amb la tardor que aviat començarà, em calço unes sabates que entre les seves prestacions hi ha una certa impermeabilitat, allò del Goretex, confiant que, a menys que em dediqui a xipollejar a les basses i bassals o que em capbussi al Ter, em mantingui els mitjons i els peus secs!

Les prestacions, preu a banda, són el que ens fan comprar un producte o servei, confiar-hi, i per tant són el que, si no responen a les expectatives creades o el compromís adquirit, ens indignen fins al punt d'escampar, si cal, per fòrums, xats i xarxes socials que tals prestacions no són veritat; qui no contrasta el que els venedors ens venen amb les opinions dels usuaris que ja han provat aquell producte o servei?

El Barça de futbol posa a prova avui les seves prestacions com a equip amb el primer rival de màxima exigència de la temporada: l'Atlético de Madrid.

És cert que les prestacions de l'equip contra l'Alavés, farcit de teòrics suplents, no van respondre al que s'esperava i hi ha jugadors (sobretot Aleix Vidal) que van ser especialment assenyalats; jugadors que sembla que no responen a les expectatives creades, que encara no han demostrat les seves prestacions, aquelles pels quals, se suposa, se'ls va fitxar!

És clar que en el Barça, com suposo que en tots els clubs, hi ha fitxatges de jugadors que generen molts, massa interrogants: quines se suposa que eren les seves prestacions? Douglas, ara cedit (quasi regalat!) n'és el darrer cas paradigmàtic!

El Barça posa a prova avui les seves prestacions en un partit de màxima exigència, com ho farà també l'Atlético de Madrid, equip que té i ofereix unes prestacions diferents, que d'un temps ençà li donen molt bons resultats!

El d'avui serà és un gran partit per posar en joc, i a prova, les prestacions del Barça d'aquesta temporada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada