dissabte, 17 de setembre del 2016

Minuts Musicals retrobats amb Los Manolos i "Amigos para siempre"!


Dies enrere recordàvem un dels himnes dels Jocs Olímpics de 1992, la cançó Barcelona que Freddie Mercury va cantar fent duet amb la soprano catalana Montserrat Caballé. Una altra dels himnes d'aquells jocs va ser la cançó "Amigos para siempre (Friends for life)" que també van cantar fent duet el tenor català Josep Carreras i la soprano anglesa Sarah Brightman, cançó que van interpretar en la cerimònia de clausura.

Aquella cerimònia de clausura va parir la frase mítica “Atletes, baixin de l’escenari; atletas, bajen del escenario!”, pronunciada per Constantino Romero davant la invasió de l'escenari per part de molts esportistes al ritme del "¡Vete!" de Los Amaya, que amb Peret i Los Manolos van fer bellugar els esportistes tan o més que durant la competició!

La rumba va ser la gran protagonista d'aquella cerimònia de clausura i entre les cançons més recordades van sonar el "Gitana Hechicera" de Peret i la versió d'"Amigos para siempre (Friends for life)" de Los Manolos, el grup de rumba, no el duet de periodistes esportius!

És escoltar "Amics per sempre" i tornar a Barcelona'92!


 


I la setmana vinent, més retrobaments musicals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada