dijous, 20 de setembre del 2012

La nova capçalera de Twitter: sí però no!

El meu perfil a Twitter amb la nova capçalera. Foto: Roger Casero
El darrer canvi de disseny de Twitter, tan a nivell web com de dispositius mòbils, permet afegir una imatge de capçalera, sobre la qual es veurà la nostra imatge de perfil (més petita), nom, "nick" i la nostra biografia i localització, que fins ara apareixien sobre un fons blanc.

La idea és bona, el resultat no tan!
La intenció és bona, doncs permet una major personalització del nostre perfil i amb traça el resultat pot ser fins i tot divertit, però tal i com es mostra tot plegat, amb la foto de perfil, sobreposada, i les lletres amb la resta de la informació, tot centrat, fan que, com ben aviat veureu, no totes les imatges ens serviran per a personalitzar la nostra capçalera de Twitter.

De fet cap de les 5 primeres imatges que vaig seleccionar per personalitzar la meva capçalera quedaven bé; o bé la foto de perfil, centrada, inamovible, feia nosa, o la foto seleccionada, amb tot el text (nom, "nick", biografia i localització), no lluïa, no destacava!

Ni tan sols la que tinc ara és la definitiva, és, de moment, una imatge de capçalera provisional d'urgència! Encara que, com la de facebook, aquesta és una imatge que es pot anat canviant, en funció dels esdeveniments personals o col·lectius...

La comparació amb la capçalera personalitzable de Facebook és inevitable i en la comparació possiblement guanya la de Facebook, doncs la imatge es presenta més neta i, per tant, amb més força!

Si voleu personalitzar la vostra capçalera heu d'anar a la secció de disseny de la vostra configuració de perfil. Tingueu present els requisits de mida i pes de la imatge, ja especificats a la configuració del perfil.

En resum, aplaudeixo la iniciativa de Twitter en afegir la imatge de capçalera, però els hi demano que en millorin la presentació i donin protagonisme a la imatge, possiblement la resta d'informació, també important i  necessària, pot situar-se d'una altra manera, sense trepitjar la imatge de capçalera!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada