dilluns, 17 de setembre de 2012

7 segons de glòria (?) a #ElGranDebate per l' #11S2012

cliqueu la imatge per a veure el vídeo. S'obrirà en una nova finestra
Captura de pantalla de la meva fugissera aparició a "El Gran Debate" de Tele 5!
Poc després de baixar de l'autobús, entre els carrers València i Bruc de Barcelona, un càmera i una periodista, carxofa en mà, em van demanar si podien fer-me una entrevista sobre la manifestació de la Diada d'enguany.

Em van dir que era pel programa "El Gran Debate" de Tele 5 i em van demanar si tenia cap inconvenient en respondre en castellà.

L'entrevista va durar un parell de minuts; hores després, abans de pujar a l'autobús, el xòfer em va dir que, tot dinant, m'havia vist a la tele! El que no sé, el què no vaig saber, és a quina hora i a quin programa vaig sortir...

Aquest dissabte vaig voler veure començar el programa "El Gran Debate" de Tele 5, on el tema del dia era la manifestació de l'11 de setembre i totes les seves derivades... Al primer dels "reportatges" que van emetre hi havia un breu. brevíssim tall de veu de la meva entrevista, parlant sobre l'augment de les hostilitats entre Catalunya i Espanya arran de la sentència de l'Estatut...

Ni 5 ni un 1 de glòria a la tele, tan sols 7 segons!, tot i que no sé si Tele 5 en dóna massa, de glòria!...
En qualsevol cas, aquí queda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada