dijous, 27 de setembre del 2012

El #PSC, en fora de joc pel #25N!


La convocatòria d'eleccions anticipades al Parlament de Catalunya al PSC ens ha agafat a contrapeu o, si voleu, en fora de joc!

A menys de dos mesos de les properes eleccions no hi ha temps de fer les primàries tal i com les haviem desitjat: obertes i a dues voltes. Unes primàries que haguessin aportat una major obertura del partit a la societat, l'enfortiment de la proposta política i l'acostament, la recuperació de la proximitat, amb la ciutadania.

Avui més que mai es lamenten els qui ja al seu dia van considerar que el Congrés per rellevar Montilla es va fer massa tard...

El futur més present ens exigeix, però, tenir cap de cartell i, més enllà dels processos a les demarcacions de Lleida, Tarragona i Girona, és i serà especialment rellevant, com sempre, el cap de llista per Barcelona. Massa poc temps per massa, i importants, coses a decidir.

M'agrada que Montserrat Tura hagi fet un pas endavant i anunciï no només la seva voluntat de ser candidata (presentant-se a les primàries), sinó que a més fixi posició.

Caldrà veure què fan ara Àngel Ros, qui sap si Joan Ignasi Elena i, sobretot, Pere Navarro. Si han de fer i dir quelcom, com més aviat ho diguin millor; si els socialistes hem de fer quelcom respecte el 25N, com més aviat ens hi posem millor!

El nostre punt de partida, encara sense candidat, ens situa amb un clar desavantatge respecte els altres partits i cada dia, ara que ja ha començat la precampanya, és un dia que perdem per a posicionar candidat i posició. O més ben dit, que sigui el candidat qui fixi la posició, doncs el partit l'està marcant, com ha de fer, aquests dies per boca de Pere NavarroXavier Sabaté.

Però no tenim temps per lamentar-nos, tot el què hi destinem serà temps perdut per a preparar les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre, unes eleccions que, de la mateixa manera que marcaran el futur del País, també marcaran el del PSC!

Avui el PSC està en fora de joc, però els propers dies ben segur recuperarà la posició i estarà en disposició de competir, de concórrer a la propera convocatòria electoral!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada