dijous, 5 de gener del 2012

Però... qui defensa l’Auditori? (i IV)


L’Auditori de Sarrià de Ter és la tercera peça, encara inacabada, del nou centre cultural de Sarrià de Ter, format actualment per la nova Biblioteca Emília Xargay i el Centre de Visitants del Gironès, ambdós equipaments ja inaugurats i en funcionament. L’Auditori, més enllà de les pròpies funcions com a sala per a concerts, serviria també, com ja he esmentat, com a sala d’actes de la biblioteca, funció que també podria fer per el Centre de Visitants. És a dir, l’Auditori com a sala de concerts,m de xerrades, conferències,. congressos, ponències, projeccions de pel·lícules, documentals...

Des del PSC de Sarrià de Ter lamentem el silenci de la Regidoria de Cultura. L’Auditori no té qui el defensi en el sí de l’equip de govern.

La percepció és que s’ha preferit canviar el destí de la subvenció del PUOSC 2012 en comptes de cercar altres formules de finançament per a la reforma del camp de futbol. La realitat és que en un any el projecte de reforma del camp de futbol no ha fet més que incrementar-se, més que doblant la seva previsió inicial. I la sensació és que s’obre un gran interrogant sobre el futur de l’Auditori: hi haurà en la propera convocatòria del PUOSC a partir del 2013 diners suficients per afrontar aquesta obra? Tindrem aleshores altres necessitats?

Qui defensa l’Auditori?... Qui sap, potser fins i tot aquesta és una mala pregunta...
La resposta, afortunadament, la teniu vosaltres!

----------------

Les altres parts de l'article:
Qui defensa l'Auditori de Sarrià de Ter?
No hi ha males respostes, hi ha males preguntes
Sí a l'Auditori, sí al camp de futbol

(fragment de l'article "Qui defensa l'Auditori de Sarrià de Ter?" publicat al número 78 de la revista Parlem de Sarrià)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada