dimarts, 3 de gener del 2012

No hi ha males respostes, hi ha males preguntes (II de IV)


Entre l’Auditori i la reforma del camp de futbol, què triaríeu? Qualsevol resposta, és correcta i totalment respectable... per mi el què no és correcte és la pregunta.

El govern diu que es va fer aquesta pregunta i que va escollir el camp de futbol. Diu el govern que havia de triar entre un equipament o l’altre...

El projecte de l’Auditori tenia un pressupost total de poc més de 900.000 €. Gran part d’aquests 900.000 € ja s’han invertit durant aquesta darrers anys. En concret el què ja s’ha construït és l’estructura i paleteria bàsica, obra executada al seu dia per Acciona,i la paret nord i el “hall” d’entrada i els lavabos, obre executada pel Consell Comarcal del Gironès amb la construcció del Centre de Visitants. És a dir, dels 900.000 € del pressupost total gran part de la inversió necessària ja estava executada i podria ser perfectament justificable per part de l’Ajuntament, pel què els més de 450.000 € de subvenció que preveia el PUOSC haguessin estat suficients per acabar i enllestir l’Auditori.

No és cert que l’Ajuntament hagués de fer front a la totalitat del pressupost de l’Auditori, doncs gran part d’aquest ja estava executada i era justificable. Només amb l'aportació de la subvenció era suficient per acabar l’equipament. En altres paraules: acabar l’Auditori no li costava un euro a l’Ajuntament.

La meva percepció és que el govern municipal no es va fer les preguntes correctes. I si no et fas les preguntes correctes, les respostes tampoc poden ser-ho...

(fragment de l'article "Qui defensa l'Auditori de Sarrià de Ter?" publicat al número 78 de la revista Parlem de Sarrià)

I demà segueix amb: "Sí a l'Auditori. Sí al camp de futbol"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada