dilluns, 30 de gener del 2012

#Jardins per la #Pau a #Girona i #Lleida per al #DENIP 2012



Avui, 30 de gener de 2012, es celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP), un dia especialment dedicat a les escoles a treballar, reflexionar i sensibilitzar sobre la pau i la no violència.

D'entre les múltiples i diverses activitats que al llarg del dia d'avui es faran arreu de les escoles, pobles i ciutats catalanes voldria destacar la campanya "Jardins per la Pau", una iniciativa de sensibilització d'educació per la Pau de les ciutats i escoles de Lleida i Girona.

Les flors dels "Jardins per la Pau", elaborades pels i les alumnes de les escoles gironines i lleidatanes, duen als pètals, tiges, fulles i arrels missatges de Pau i no violència i avui seran "plantades", si el temps ho permet, a Girona i Lleida pels propis alumnes. A més en el cas de Girona part d'aquests "Jardins per la Pau" també s'exposaran en l'exposició "Girona Temps de Flors".

Aquesta és una campanya que tindrà, avui, la seva part més visible, però que fa mesos que es treballa portes endins a les escoles, amb tallers i unitats didàctiques.

Podeu seguir, a través de fotografies, el treball fet fins ara, en la galeria fotogràfica dels "Jardins per la Pau" 2012.

I per seguir i conèixer totes les activitats del DENIP 2012 a Catalunya la Fundació per la Pau ha elaborat el Mapa del DENIP 2012.

Avui les escoles, la mainada en edat escolar, ens recordarà que la Pau i la no violència són valors a mantenir cada dia a tots els nivells...
Avui és el DENIP, però la Pau i la no violència són per cada dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada