diumenge, 26 d’abril del 2009

30 anys AEiG Joan Pons: avancem amb pas ferm

De 30 anys AEiG Joan Pons de Girona

Aquest diumenge l'Agrupament Escolta i Guia Joan Pons de Girona hem celebrat els 30 anys. Ha estat una trobada prop de l'Ermita de Sant Mer (Pla de l'Estany). Malgrat al matí plovia, just abans de l'hora de dinar ha sortit el sol i hem pogut gaudir, sense patir per la pluja, de l'arròs, les coques i, sobretot, la companyia. Hi havia gent de totes les èpoques i generacions... alguns dels qui quan jo era CAP eren mainada fins i tot m'ha costat de reconèixer... Però l'esperit de l'escoltisme es manté viu i actiu. Precisament aquest estiu farà 10 anys que vaig deixar el CAU, però d'escolta se n'és sempre...

Per a l'ocasió han presentat el logo de l'AEiG Joan Pons, fet pel dibuixant i dissenyador, Pau Sureda, precisament el culpable que jo anés a parar, a mitjans dels anys '80, al CAU.

De 30 anys AEiG Joan Pons de Girona

A la carta que la nostra família vam rebre (al Joan Pons hi vam anar la Sira i jo) convocant-nos a la celebració dels 30 anys es demanava que, si encara el conservàvem, portéssim el foulard... Jo fins i tot he despenjat de l'armari la camisa verda de truc...

De 30 anys AEiG Joan Pons de Girona

De 30 anys AEiG Joan Pons de Girona

Aquestes són algunes de les imatges de la celebració...



L'escoltisme és quelcom més que un moviment de lleure; és un moviment educatiu i de País; és una veritable escola de ciutadania. Més enllà de les excursions, campaments o rutes destacaria els projectes que es fan al llarg del curs i, sobretot des de la perspectiva dels CAPS, la importància de la formació.

Al llarg d'aquesta 30 anys és molta la mainada, CAPS i famílies que han passat per l'AEiG Joan Pons de Girona, contribuint cada un de nosaltres a donar vida a un agrupament que, a partir de l'escoltisme, ha generat un munt de vivències, amistats, experiències... de vida!.

I l'AEiG Joan Pons segueix avançant amb pas ferm... Moltes felicitats!

1 comentari:

  1. Ostres, quina ilusió que tot hagi anat tant i tant be! Sóc cap del Joan Pons, és el meu primer any de cap, tot i que ja porto onze anys al cau! Estic estudiant a Londres des de fa un mes, i no saps el greu que m'ha sabut perdrem els trenta!
    Així que felicitats, i avancem amb pas ferm!
    Salut i Cau!

    ResponElimina