dilluns, 17 de febrer del 2014

IV Jornades de RRHH de Girona


Tu i jo, i fins i tot qui no llegeix ni aquest blog ni aquest apunt, som, hem estat o serem recursos humans o, el que és el mateix, treballadors o col·laboradors d'una empresa, administració, entitat...

A ulls dels responsables de recursos humans de les empreses, administracions, entitats... som expedients, components de plantilles, unitats de producció però, sobretot i cada vegada més als seus ulls som persones!

Moltes direccions de recursos humans prefereixen rebatejar els seus departaments amb noms com "departament de gestió de persones", però més enllà de de la denominació del departament, el que realment importa és la visió que els responsables de recursos humans han anat agafant aquests darrers anys...

Sens dubte als departaments de recursos humans, o de gestió de les persones, la crisi econòmica els ha posat per davant molts i diversos reptes: des de la reducció de plantilles i personal, a la re-definició de llocs de treball, la creació de nous perfils professionals, l'ajustament dels costos econòmics, la co-responsabilitat vers la responsabilitat social...

IV Jornades Internacionals de RRHH de Girona

Són aquestes qüestions part del dia a dia dels responsables de recursos humans de les empreses, administracions i entitats... i són precisament aquestes qüestions, entre d'altres, les que es tractaran a les IV Jornades de RRHH (programa, en pdf) que es celebraran a Girona els propers 20 i 21 de febrer de 2014.

Al llarg de les jornades podrem veure com el test DISC ajuda a la selecció i promoció, coneixerem eines per optimitzar els costos laborals, es parlarà de pas cap a la gestió del compromís, de com la responsabilitat social aplicada als recursos humans pot resultar més rendible i dels beneficis del "cloud" als recursos humans.

Naturalment també hi haurà espai per a parlar i debatre sobre la reforma laboral, sobre l'absentisme i la qualitat de vida laboral, sobre la comunicació interna, el lideratge, la responsabilitat familiar i les habilitats i competències.

Clourà les jornades, organitzades pel  Fòrum de RRHH de la Garrotxa, el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà.

Saben els responsables de recursos humans de les empreses, administracions, entitats... que ells, com tu i jo,  i fins i tot com qui no llegeix ni aquest blog ni aquest apunt, són un recurs humà més!

------------------------------

pd: sobre aquestes jornades... Tot esperant el 2n Congrés de #RRHH i Quan diem RRHH volem dir persones!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada