dilluns, 10 de febrer del 2014

La dolça derrota del #Barça de bàsquet a la final Copa del Rei!

Un instant de la final de la Copa del Rei 2014. Foto: Víctor Salgado - FCB
A poc més de 8 segons pel final de la Final de la Copa del Rei el Barça de bàsquet guanyava el partit tan sols d'un punt!

Però el Real Madrid, de la mà del quasi sempre inspirat Sergi Llull, ha fet una cistella i, a tan sols una dècima de segon pel final del partit, s'ha posat per davant!

Només pel fet d'arribar al final del partit amb opcions de guanyar cal valorar, i molt, el partit que ha fet el Barça de Xavi Pascual contra el Real Madrid, l'equip més en forma ja no només d'Espanya, també d'Europa aquesta temporada! Sap greu aquesta derrota perquè amb millors percentatges de tirs lliures potser el desenllaç hauria estat diferent...

Una dècima de segon només dóna, en bàsquet, una remota opció de cistella, fent arribar la pilota el més a prop possible del cèrcol per tal de, sense agafar-la, encertar a fer bàsquet amb un afortunat palmell: una missió quasi impossible!

La jugada no ha sortit i el Real Madrid s'ha imposat tan sols per un punt... però per un punt ha estat el just vencedor del títol! El Barça s'ha quedat amb la mel del títol de Copa del Rei als llavis...

El Barça de bàsquet s'ha mostrat molt irregular aquest principi de temporada, tot i que les darreres setmanes sembla haver sabut encaixar millor les peces i el joc i els resultats han millorat; però aquest Real Madrid és un rival molt fort i serà difícil doblegar-lo aquesta temporada!

Tot i haver perdut la final el Barça de bàsquet ara ja pot creure's que sí, que pot vèncer aquest poderós Reial Madrid de Pablo Laso.

Estic convençut que Xavi Pascual, l'entrenador del Barça de bàsquet, sabrà treure-li suc a aquesta derrota... Tan de bo siguin de les derrotes que suposen un punt d'inflexió! Encara queda molt per jugar, a la lliga espanyola i a Europa, aquesta temporada!

No totes les derrotes tenen el mateix gust... Aquesta, passada la inicial amargor, té un punt dolç...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada