dimecres, 19 de febrer del 2014

El dolç gust de la victòria

Imatge: Roger Casero
Aquesta temporada no tenen la victòria per costum, com si passava en temporades anteriors...

Partit a partit, resignades, veuen com al final tasten, dissabte sí, dissabte també, l'amarg gust de la derrota. Que la plantilla sigui curta no hi ajuda, doncs a vegades per més bàsquet que hi posin, el desgast físic a partir de les segones parts dels partits, s'acaba fent evident... En d'altres les rivals, simplement, no només tenen més banqueta, sinó també més bàsquet!

El dissabte passat, però, van guanyar el tercer partit de la temporada, dels quinze disputats, una victòria ben merescuda!

Esperant la meva filla gran vaig veure sortir les seves companyes del vestidor i mentre sortien del pavelló els hi vaig preguntar si recordaven el dolç gust de la victòria! La capitana de l'equip va respondre'm que no.. i jo no me'n vaig poder estar de replicar:

"doncs assaboriu-lo, foragiteu avui l'amarg gust de la derrota i recordeu el dolç gust de la victòria, que aquesta temporada està resultant molt amarga!"

És important saber perdre, acceptar esportivament la derrota, però també ho és tan o més saber guanyar! Però per aprendre'n es fa imprescindible, ni que sigui molt de tan en tan, guanyar!

Veurem si amb el que queda de temporada, tan elles com nosaltres, podem degustar de nou la dolçor d'una victòria... encara que hi ha derrotes que rere la inevitable amargor s'hi pot reconèixer un punt de dolçor...

De victòries amargues, tot sigui dit, també n'hi ha... serà per gustos!

Per cert, per victòria, més que dolça de moment provisional, la d'ahir del Barça contra el Manchester City de Touré Yayá!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada