divendres, 13 d’abril del 2012

"Par d Sar", les retallades arriben a la revista de #SarriadeTer




Ja fa dies que el darrer número de la revista Parlem de Sarrià, el número 79, és al carrer. Si publicar cada número fos un part, aquest, el de la revista número 79 es podria definir com un part dolorós: les retallades han arribat a la revista i d'una manera contundent! El pressupost municipal ha retallat a la meitat l'aportació de l'Ajuntament per a l'edició de la revista, passant dels 12.000 € als 6.000 €...

Però més enllà del lament i la queixa aquesta retallada ens ha esperonat, al consell editorial de la revista, a millorar la gestió dels anunciants i de les subscripcions; és a dir, a millorar la capacitat d'ingrés. I és que a partir d'ara per publicar els 4 números/any de la revista Parlem de Sarrià ja no n'hi ha prou amb l'aportació municipal, sinó que des de GERDS de Ter hem d'aportar-hi també recursos, naturalment per la nostra ferma voluntat, i convicció, de no retallar qualitat!

Des de GERDS de Ter hem anat generant estalvis que ens han permès, aquests darrers anys, organitzar actes com una xerrada de Màrius Serra, un cicle sobre la Guerra del Francès o l'homenatge als Xics de Sarrià de Dalt! Ara la nostra capacitat d'estalvi l'haurem de destinar a la publicació de la revista...

Així ho hem expressat en una part de l'editorial d'aquest darrer número:

"Les retallades

I si ja és difícil portar a terme una activitat, encara ho serà més enguany fer-ho amb poc pressupost. Totes les entitats del municipi han vist com se’ls ha retallat l’aportació del consistori i per tant, o bé es rasquen la butxaca o bé busquen patrocinadors, o bé reduiran l’activitat.

En el cas de la revista, la retallada ha estat molt severa al nostre entendre (el pressupost d’edició s’ha reduït a la meitat) i ens obligarà a buscar nous socis i nous anunciants. Per aquest 2012, podem garantir els quatre números anuals, però no per l’any vinent, ja que haurem exhaurit els estalvis. De moment, gaudiu d’aquest número i assaboriu els més de 40 articles, elaborats per 45 persones."

Afortunadament d'entitats i gent que vulgui escriure a la nostra revista no ens en falta! I mentre així sigui, seguirem publicant, amb qualitat i passió, la revista Parlem de Sarrià de Ter, que després de la retallada municipal, bé podria dir-se "Par de Sar"! (Parlem de Sarrià)

En fi, teniu a les vostres mans, o a un clic!, el darrer número de la revista... gaudiu-lo, gaudim-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada