dimarts, 23 d’abril del 2024

Sant Jordi, llibres i ràdio


A Sarrià de Ter no hi ha cap llibreria, des que va tancar la llibreria i papereria "Paper Viu", ja fa alguns anys. Això no vol dir que no es puguin comprar llibres al municipi, en alguns establiments, com en un supermercat o un estanc, se'n venen, però ja sabem que no és exactament el mateix: una llibreria és quelcom més que un punt de venda.

A Sarrià de Ter no hi ha cap llibreria, però avui, diada de Sant Jordi, podreu comprar-hi llibres, llibres per a regalar o per a regalar-vos, i els podreu comprar a la parada de llibres de l'Associació Cultural Ona Sarrià, en col·laboració amb les llibreries Cal Mot i Llibreria 22, que podreu trobar a la plaça Catalunya de Sarrià de Ter, davant de la Biblioteca Emília Xargay.

Avui la Biblioteca Emília Xargay i la plaça Catalunya seran el centre neuràlgic de la celebració de la diada de Sant Jordi a Sarrià de Ter; a banda de la parada de llibres nous d'Ona Sarrià, també ni podreu trobar una parada de llibres de segona mà en benefici de la Fundació Els Joncs, venda de roses, una parada de la Fira del Conte de Medinyà i fins i tot un taller de roses comestibles.

I a la tarda, moltes més activitats (recomanacions literàries, signatura de llibres, l'hora del conte, lliurament de premis literaris, xocolatada, sardanes...) i també un programa especial de Ràdio Sarrià, amb entrevistes, llegendes, dites catalanes, recomanacions de llibres de les persones col·laboradores i fins i tot música en directe!

I és que Ràdio Sarrià, la nostra renovada i coral emissora municipal, aquest Sant Jordi surt al carrer per escoltar-te, per ser de nou la teva veu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada