dilluns, 22 d’abril del 2024

Per Sant Jordi, tres premis i un llibre


Dos anys després Sant Jordi torna a caure entre setmana, que és com més ens agrada als catalans celebrar aquesta diada tan nostrada.

Això vol dir, entre moltes altres coses, que a Plataforma Educativa podrem tornar a celebrar l'acte de lliurament dels Premis d'Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras el mateix dia de Sant Jordi, fent-los de nou al barri vell de Girona, quatre anys després.

L'any passat
, després de tres anys fent-los només en format telemàtic, vam recuperar el format presencial (bé, de fet format híbrid) i vam fer l'acte de lliurament al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, i enguany, quatre anys després, tornem al rovell de l'ou de Girona, en un nou emplaçament: El Centre d'El Foment de Girona.

Des de la sortida de la pandèmia, ja des de l'any passat, els fem en format híbrid i potenciem, sobretot, que els Premis d'Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras es puguin seguir telemàticament en línia, a través de la retransmissió que fem per YouTube.

El lliurament dels Premis d'Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañerasdues parts, per una banda, el mateix lliurament dels premis, dels tres premis que donem, i, per una altra banda, com és tradicional en aquesta festa i per aquesta data, la presentació d'un llibre, "L'acolliment que volem", que seguirà alimentant la nodrida col·lecció de publicacions de l'entitat.

Pel que fa als premis, lliurarem el d'Innovació Social i el d'Emprenedoria Social a projectes que promouen la innovació i l'emprenedoria social, i també lliurarem el premi a la Corresponsabilitat Ciutadana, en reconeixement de la trajectòria i contribució d'una persona en la lluita i defensa dels drets de les persones amb discapacitat.

Tres premis i un llibre, i a l'acte de lliurament també hi haurà, roses a banda, alguna sorpresa més, i per això us animo a seguir-lo a través de la retransmissió que farem per YouTube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada