dimecres, 9 de gener del 2013

#GironaEmociona de nou amb el #Girona10!


Els propers 26 i 27 de gener de 2013 hi haurà més de 1.500 places d'allotjament i menús de 52 restaurants de Girona i rodalies a 10 €!

No és una innocentada, ni una broma de mal gust! És la segona edició del #Girona10, una de les millors campanyes de promoció turística hagudes i per haver!

Després de la gran i bona rebuda que aquesta campanya va tenir l'any passat aquest any s'ha ofert de nou afegint-hi el sorteig de les places d'allotjament, en comptes de fer-ho, com es va fer l'any passat, per ordre d'inscripció.

Les inscripcions al sorteig es va obrir el passat 7 de gener a les 10 del matí i romandran obertes fins al proper 14 de gener a les 8 del vespre; el sorteig dels allotjaments es farà el 16 de gener.

Aquesta campanya no només cerca el ressò mediàtic, també afavoreix la promoció gastronòmica, d'oci, comercial i cultural, en definitiva, de l'activitat turística a la ciutat de Girona i rodalies en unes dates tradicionalment de poca activitat.

La iniciativa semblava que podria morir d'èxit, però està clar que no només ha sobreviscut a l'èxit de l'any passat, sinó que sembla que conviurà amb l'èxit per uns quants anys!

I és que amb el #Girona10, Girona emociona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada