dimarts, 25 d’octubre del 2011

L'aprenentatge servei a Califòrnia i a GironaQuè és l'aprenentatge servei? El Centre Promotor de l'Aprenentatge Servei el defineix en una frase: L'aprenentatge servei és un projecte educatiu amb utilitat social.

D'aprenentatge servei se n'ha fet, com aquell qui diu, tota la vida. La veritat és que és una metodologia que em fa pensar molt en el moviment de l'escola nova, que va tenir el seu punt àlgid, a casa nostra, en la IIa República...

Però tornant al present, aquest proper dimecres 26 d'octubre a la tarda tindrem l'oportunitat de conèixer les experiències d'aprenentatge servei a Califòrnia i a Girona i comarques.

La jornada que es celebrarà a partir de les 17:30h a l'EspaiCaixa Girona (Pl. Poeta Marquina, 10), amb la participació de:

  • Michael Brugh, director del programa d’aprenentage servei del Departament d’Educació de Califòrnia
  • Albert Bayot, director dels serveis territorials del Departament d’Ensenyament a Girona
  • Martí Boneta, tècnic docent del Servei de Suport a la Comunitat Educativa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

L’assistència a la jornada és lliure i gratuïta, tot i que és recomanable confirmar l’assistència per correu electrònic a protocol@plataformaeducativa.org

Encara us hi podeu inscriure...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada