dijous, 25 d’agost del 2011

M’agradaria poder veure’l acabat abans de morir #volemlauditori #sarriadeter


“Crec que l’Auditori de Sarrià de Ter és un equipament necessari per la Biblioteca, per programar la seva activitat literària i cultural i pels sarrianencs que estimen la música, per poder tenir una sala amb bones condicions acústiques"

"Arreu, als pobles propers a on han inaugurat un auditori com Déu mana s’han multiplicat les activitats culturals de tota mena. Jo també vull això al meu poble"

“Crec que la cultura i l`esport son dos activitats que es complementen i que val la pena l’esforç per arribar a un acord i que ambdues es puguin desenvolupar.”

"Sarrià de Ter es mereix un auditori des de fa molts anys. El munt d’entitats i les inquietuds culturals dels sarrianencs i sarrianenques ho avalen"

"Si el que de debò es vol és millorar el nivell dels ciutadans de Sarrià, possibilitar el seu desenvolupament cultural i intel·lectual, és una bestiesa fer el canvi"

"Resulta un gran despròposit per a la ciutadania de Sarrià de Ter que pel fet que hi ha hagut canvis de partits i de persones a l’Ajuntament de Sarrià de Ter es desvirtuï un projecte arquitectònic concebut per a construir-hi una biblioteca, un auditori i una sala d’exposicions"

"Penso que si els diners que hi ha a les arques es subministren correctament, hi haurà gaudiment per a tothom, tant pels del camp de futbol com pels de l’auditori"

"Sé que amb una bona gestió política les dues coses són possibles sense necessitat d’esperar noves subvencions, que qui sap quan les tornarem a veure"

"Fa molt de temps que estem esperant aquest Auditori i ara no podem permetre’ns perdre’l. A Sarrià de Ter cal incentivar la cultura, la música i el teatre. M’agradaria poder veure’l acabat abans de morir"

Aquests són alguns fragments de les opinions dels qui ja han donat el seu suport a l'Auditori de Sarrià de Ter. La darrera opinió, de la Dolors, té certament un punt dramàtic, però en les seves primeres paraules, tal i com ho expressa també d'altra gent, aquesta és una oportunitat que no podem deixar escapar!

Ara és el moment de l'Auditori, ara també és el moment de l'Auditori! I vosaltres també podeu manifestar el vostre suport!

Jo també vull l'Auditori!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada